GELECEĞİN YILDIZLARI YETİŞTİRİLİYOR
02.07.2024

Bingöl Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Futbol Okulu'nda 150 genç yetenek, futbol becerilerini keşfetme ve geliştirme fırsatı buluyor.

GELECEĞİN YILDIZLARI YETİŞTİRİLİYOR

Bingöl Belediyesi geleneksel hale getirdiği yaz futbol okulunun bu yıl 15'incisini düzenledi.

Uzman antrenörler kontrolünde gruplar halinde eğitime alınan  11-14 yaş grubundaki çocuklar, saha içinde ve dışında birbirinden değerli deneyimler kazanıyor.

Yaz futbol okuluna ilişkin belediyeden yapılan açıklamada, “çocuklarımızın futbol aşkını pekiştirmeyi ve onların sportif gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Genç yetenekler, uzman antrenörler eşliğinde teknik ve taktik becerilerini geliştirirken, takım ruhu ve sporun disiplini gibi önemli değerleri de öğreniyorlar.

Bingöl Belediyesi olarak, geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirmenin ve onlara destek olmanın gururunu yaşıyoruz. Futbol okulumuza katılan tüm çocuklarımıza başarılar diliyor, onların bu yolda her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyoruz” denildi.