105 bin 700 sebze fidesi dağıtıyor
14.04.2022

Bingöl Belediyesi, vatandaşlara biber, patlıcan ve domatesten oluşan 105 bin 700 sebze fidesi dağıtıyor.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nce yapılan açıklamada, Elazığ Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi, Fırat Kalkınma Ajansı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İpek Yolu Çocuk ve Gençlik Vakfı ortaklığı ile başlatılan yerli sebze fidesi üretimi kapsamında vatandaşlara dağıtılmak üzere 105 bin 700 sebze fidesinin teslim alındığı belirtildi.

Açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” projesi kapsamında, Elazığ'da üretilen sebze fideleri Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz Sera Üretim görevlilerince teslim alındı. Fidelerden almak isteyen vatandaşlarımız Çevre Yolu güzergahında bulunan seramızı ziyaret ederek, domates, biber ve patlıcan fidelerinden alabilirler” denildi.