7 bin öğrenciye sıcak çorba ikramı
25.12.2019

Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi işbirliğinde düzenlenen ‘Çorbaya kal, büte kalma’ etkinliği kapsamında üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikram ediliyor.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünce yapılan açıklamada, Bingöl Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilere sabahın erken saatlerinde sıcak çorba ikram edildiği belirtildi.

Nizamiye girişine konulan standı ziyaret eden öğrencilere görevli personellerce çorba ve sıcak ekmek ikram edildiği belirtilen açıklamada, günde Bin 400 öğrenciye hizmet verildiği belirtildi.

Açıklamada, “Bingöl Üniversite Öğrenci Konseyi işbirliğinde ‘Çorbaya kal, büte kalma’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte final haftası dolayısıyla yoğun ders çalışma tempondaki öğrencilere sabah erken saatlerinde sıcak çorba ikram ediliyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle başlayan etkinliğimizden her gün Bin 400 öğrenci faydalanıyor. Cuma gününe kadar devam edecek etkinlik kapsamında toplamda 7 Bin öğrenciye sıcak çorba ikram edilmiş olacak” denildi.

Çorbaya kal, büte kalma etkinliğinin vize sınavları döneminde de gerçekleştirileceği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Geleneksel hale getirilen bu etkinlik vize ve final dönemlerinde sürdürülecektir. Sabahın erken saatlerinde üniversiteye gelen ve sıcacık çorba ile sabah mahmurluğunu üzerlerinden atan öğrencilerimizin mutluluğu yaptığımız etkinliğin ne kadar önemli olduğunu bizlere gösteriyor. Bütün öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyoruz.”