Altın ödüllü 23 nisan yarışması
14.04.2022

Bingöl Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 100. kuruluş yılında, Koronavirüs nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukları şiir ve resim yarışmasında buluşturuyor.

Bingöl Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği yarışma ile salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklara bayram coşkusunu, resim ve şiirlerle yaşatıyor.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Ödüllü şiir ve resim yarışmasında ilk ve ortaokul öğrencileri başvuru yapabilecek. Dereye giren öğrenciler tam, yarım ve çeyrek altınla ödüllenecek. Yarışma kapsamında yapılan çalışmalar, Bingöl Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarına mesaj yoluyla iletilecek.

23 Nisan Perşembe saat 20.00’da sona erecek olan yarışmanın sonuçları ise 24 Nisan Cuma saat 20.20’da belediyenin sosyal medya hesaplarından duyurulacak.