Arıkan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
04.12.2019

Başkan Arıkan; “İşimizin en önemli parçası olan esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi sürdürüyor, kadim şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak fikir ve önerleri dinliyoruz.”

Başkan Arıkan; “İşimizin en önemli parçası olan esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi sürdürüyor, kadim şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak fikir ve önerleri dinliyoruz.”

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, esnaf/vatandaş buluşmaları kapsamında Yenişehir Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Arıkan, talep ve şikayetleri dinleyerek, sorunların çözümü noktasında ilgili birimlerine talimat verdi. Belediye bünyesinde yürütülen hizmet ve projelere dair vatandaşlara bilgi veren Başkan Arıkan, projelerin şekillendirilmesine yönelik kendisine iletilen fikirleri de bir bir not etti.

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan Arıkan, vatandaşların ve esnafların fikirlerini dinlemek, onların sorunlarına çözüm bulmak için fırsat buldukça ziyaret ettiğini söyledi.

Vatandaş/esnaf ziyaretlerini büyük bir keyifle gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Arıkan, şunları söyledi: “Bugün Yenişehir Mahallemizde faaliyet gösteren esnafımızı ziyaret ederek, esnafımıza hayırlı işler diledik. Vatandaş ve esnafımızdan gelen talepleri tek tek not aldık ve ilgili birimlerimize ilettik.  Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Projelerimizi, bu fikirler ekseninde şekillendiriyoruz. Halkımızla sürekli istişare halinde olarak, hem belediye hizmetlerimizi anlatıyor hem de talep ettikleri hizmet ve projeleri şekillendiriyoruz.”

Ziyaretlerin belirli periyotlarla devam edeceğini vurgulayan Başkan Arıkan, “Planlı bir şekilde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Henüz ziyaret etme fırsatı bulmadığımız esnaflarımızı da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyeceğiz. Bu hususta kimsenin gönlü kalmasın, her esnaf ve vatandaşımız bizim için eşit derecede önemli ve kıymetlidir” dedi.