Aygün ve mersin’den barakazi’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti
15.04.2014

Tugay Komutanı Tuğgeneral Aygün ve Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mersin, Bingöl Belediye Başkanı Barakazi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

49. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün ve İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Selahattin Mersin, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tuğgeneral Aygün ve Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mersin, Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Barakazi, Tuğgeneral Aygün ve Kurmay Albay Mersin’e teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.