Barakazi: erdoğan’ın adaylığı hayırlı olsun
02.07.2014

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Adaylık açıklamasının sevindirici olduğunu ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı gösterilmesine ilişkin, “Türkiye yeni bir döneme giriyor. Türkiye'de ilk olarak cumhurbaşkanı halk tarafından ve halk oylamasıyla seçilecek” dedi.

Başkan Barakazi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'na aday olması vatanımıza, milletimize daha üst seviyede hizmetler yapmak için bir görev değişikliğidir, farklı bir makama geçmektir. 2014 yılının cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye siyasi tarihi için bir dönüm noktasını oluşturacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok. İnşallah Türkiye daha sağlam bir demokrasiye doğru geçecektir. Halkın seçeceği bir cumhurbaşkanı ile halkın seçeceği bir başbakanla Türkiye’nin önü açık ve aydınlık olacaktır” diye konuştu.

Türkiye'nin ilk defa sandıktan kendi cumhurbaşkanını seçeceğini ifade eden Barakazi, seçimin ve Başbakan Erdoğan’ın adaylığının ülkeye hayırlı olmasını diledi.