Barakazi, esnafları ziyaret etti
24.11.2014

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, beklenti ve dileklerini dinledi.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, beklenti ve dileklerini dinledi.

Maden Sokak’taki İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve beraberindeki belediye meclis üyeleri hem vatandaşlarla hem de esnaflarla sohbet edip, talepleri dinledi.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Barakazi, Bingöl’de yapılan çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini söyledi. Esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Barakazi, alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

Belediye hizmetlerini samimi bir sohbet havasında esnaflara anlatan Başkan Barakazi, “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıl; Maden Sokak’ta Arnavut taşlarını sökerek, kilitli parke taşları ile döşeyeceğiz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Bingöl’ümüze hep birlikte katkı sunuyoruz. Tüm esnaflarımıza gösterdikleri sabır ve anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaflar, “Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak, talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyor,  çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

Talepleri dinleyen Başkan Barakazi, esnafları yapılan hizmetler hakkında bilgilendirmek üzere ziyaretlerini devam ettireceğini ifade etti.