Barakazi: her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz
12.08.2014

Kültür Mahallesi’nden Ahmet Dursun Konutları (Aftor)’na giden stabilize yol, Bingöl Belediyesi ve İl Özel İdaresi işbirliği ile asfaltlandı. Başkan Barakazi, “Bingöl’ün her Mahallesi’ne eşit mesafede hizmet götüreceğiz” dedi.

Kültür Mahallesi’nden Ahmet Dursun Konutları (Aftor)’na giden stabilize yol, Bingöl Belediyesi ve İl Özel İdaresi işbirliği ile asfaltlandı. Başkan Barakazi, “Bingöl’ün her Mahallesi’ne eşit mesafede hizmet götüreceğiz” dedi.

Kültür Mahallesi Ahmet Dursun Konutları (Aftor) hizmet anlamında ciddi bir mahrumiyet bölgesi. Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin girişimleriyle Kültür Mahallesi'nde bulunan Ahmet Dursun Konutları’na giden yol asfalt ile döşenerek çamurdan kurtarıldı.

Kültür Mahallesi’nden Ahmet Dursun Konutları (Aftor)’na giden stabilize yol, Bingöl Belediyesi ve İl Özel İdaresi işbirliği ile asfaltlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Ahmet Dursun Konutları’nın sakinleri Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, AK Parti İl Başkanı Yusuf Coşkun ve Belediye Başkan Yardımcıları Ragıp Atala, Orhan Bozgan ve Sabri Alkış ile kahvaltıda bir araya geldi.

Ahmet Dursun Konutları Hz. Hamza Camisi’nin bahçesinde verilen kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, “İktidara geldiğimiz yıldan itibaren Bingöl için yaptığımız hizmetler göz önündedir. Suyu olmayan köyümüze su, yolu olmayan köyümüze yol götürdük. Bütün amacımız halkımızın duasını almaktır. Bizim en büyük siyasetimiz hizmettir. Yeter ki yaptığımız işlerden halkımızı memnun edebilelim” dedi.

Sorunu çözdükleri için mutlu olduğunu belirten Başkan Barakazi, “Ahmet Dursun konutları da gerçek bir mahrumiyet bölgesiydi. İl Özel İdaresi ve belediyemiz ortaklaşa yürüttüğümüz çalışma ile birlikte Kültür Mahallesi’nden Ahmet Dursun Konutları’na giden yolu asfaltladık. Alt malzemeyi biz belediye olarak serdik. İl Özel İdaresi’de asfalt çalışmasını yaptı. Bingöl’ün en ücra köşelerinden biri olan Ahmet Dursun Konutları’nın sorunlarından önemli bir kısmını çözdüğümüz için çok mutluyum. Bingöl’ün her Mahallesi’ne eşit mesafede hizmet götüreceğiz” diye konuştu.

Ahmet Dursun Konutları’nda ikamet eden vatandaşlar ise, konutlarda yaşanan sorunların giderilmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiklerini söyledi. Vatandaşlar, “Ulaşım noktasında büyük sıkıntı yaşıyorduk. Evlerimize giderken çamurlara batıyorduk. Bizi bu çamurlardan kurtarıp asfalt yapılmasına vesile olanlara minnettarız. Başta Kalkınma Bakanımız Sn. Cevdet Yılmaz başta olmak üzere, Vali İbrahim Taşyapan’a, Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların ulaşım sıkıntısı ile ilgili taleplerini dinleyen Başkan Barakazi, Belediye Meclisi’nin konu hakkında karar aldığını hatırlatarak, önümüzdeki günlerde toplu taşıma araçlarının yeni düzenlemeye gideceğinin müjdesini verdi.