Barakazi onuruna veda yemeği
24.01.2019

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin eşi Pervin Barakazi onuruna veda yemeği verildi. Barakazi; “İnsanlara dokunduk, gönüllerde yer edindik. 5 yıllık süreçte Bingöl’deki hizmetlerin bir parçası olmaktan gurur duydum.”

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin eşi Pervin Barakazi onuruna veda yemeği verildi. Barakazi; “İnsanlara dokunduk, gönüllerde yer edindik. 5 yıllık süreçte Bingöl’deki hizmetlerin bir parçası olmaktan gurur duydum.”

Vali Kadir Ekinci’nin eşi Tuba Ekinci Hanımefendi tarafından düzenlenen veda yemeğine; Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban'ın eşi Züleyha Çoban, Adalet Komisyonu Başkanı Cahit Gülnar'ın eşi Dilek Gülnar, Vali Yardımcısı Taner Bolat'ın eşi Gizem Bolat, Vali Yardımcısı Yusuf Gemici'nin eşi Fatmanur Gemici, Emniyet Müdürü Metin Akay’ın eşi Dilek Akay ve kurum amirlerinin eşleri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Ekinci, “Kısa süreliğine de olsa Pervin hanımı tanımaktan, onunla birlikte çeşitli etkinliklerde yer almaktan mutluluk duydum. Pervin Hanım ve Sayın Belediye Başkanımız Yücel Bey’e yeni hayatlarında başarılar diliyorum. Umarım bu program bir vedadan ziyade dostluk ve muhabbetimizin daha da artmasına vesile olur” dedi.

Barakazi; “Gönüllere değdik”

Program sonrası kısa bir değerlendirme yapan Barakazi, programın tertip edilmesinden dolayı Hanımefendi Ekinci ve iştirak eden misafirlere teşekkür etti.

Bingöl’de gerçekleştirilen hizmetlerin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Barakazi, “Bu programın dostluğumuzun pekişmesine, derinleşmesine vesile olmasını diliyorum. Bingöl’de hayata geçirilen hizmetlerin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bu süreçte özellikle kadın ve çocuklarımız ile kültürel etkinlikleri desteklemekten, içerisinde yer almaktan mutluluk duydum. Özellikle kadınlarımıza yönelik her etkinliğin içerisinde yer alıp, onları destekleyerek sosyo-ekonomik hayata atılmaları noktasında motive etmeye çalıştım.  İlimizde kadınlara yönelik faaliyet gösteren STK ve derneklerle eş güdümlü hareket ederek, etkinlikleri aktif bir şekilde destekledik. Bunların yanı sıra mahalle ve hane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarımızın dertlerine ortak olduk. Kadın ve çocuklarımızı yalnız bırakmayarak, bir nebzede olsun maddi ve manevi ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalıştık. Hemşehrilerimizin sofralarına misafir olduk, sıcak ve güler yüzlü sohbetleriyle gönüllerine dokunduk. Canı gönülden inanıyorum ki evine misafir olduğumuz, derdine, aşına ortak olduğumuz her ferdin gönlünde yer edindik. Bütün hemşehrilerimize ilgi, teveccüh ve desteklerinden dolatı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ekinci, samimi bir ortamda gerçekleştirilen programın ardından Barakazi’ye çeşitli hediyeler vererek, yeni hayatında başarılar diledi.