Barakazi’ye tebrik ziyaretleri devam ediyor
21.04.2014

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kendisini tebrik etmeye gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kendisini tebrik etmeye gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

30 Mart 2014 yerel seçimler sonrası Belediye Başkanı seçilen Yücel Barakazi, vatandaşların hayırlı olsun tebriklerini kabul ediyor.

Bingöl’deki çeşitli kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların yoğun ziyaretine şahitlik eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kendisine gösterilen bu yakın ilgi ve sevgiye minnettar olduğunu belirtti.

Tebrik ziyaretinde bulunanlara teşekkürlerini ileten Barakazi, Bingöl halkının güvenine layık olacaklarını, Bingöl’ü daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Başkan Barakazi’yi yeni görevinden dolayı kutlayan ve tebrik eden vatandaşlar, “Başkanımızı kutlamak ve yeni görevimde başarılar dilemek için yanına geldik. Kendisi de bizleri kabul etti ve sohbet etme imkanı oldu. Başkanımızın Bingöl genelinde çok büyük projelere imza atacağına inanıyoruz. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dediler.

Vatandaşların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Barakazi ise, “Bu makamın da, belediyenin de asıl sahibi vatandaşlarımızdır. Dolayısıyla kapımız vatandaşımıza her zaman açık olacaktır. Vatandaşımız belediyeye her geldiğinde kendinden bir şey bulacaktır. Nazik ziyaretleri için hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Konukları ile yakından ilgilenen ve tebrikleri tek tek kabul eden Belediye Başkanı Barakazi, kendisine duyulan güven ve teveccüh ile bu göreve getirenleri mahcup etmemek için çalışacağını vurguladı.