Başkan barakazi, çiçekleri yardıma dönüştürecek
09.04.2014

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, hediye çiçeklerin gelirini bağışlayacak.

Yerel seçimde AK Parti'den aday olan ve Bingöl Belediye Başkanı seçilen Yücel Barakazi’ye, çok sayıda tebrik çiçekleri gönderildi. Barakazi, kendisine gönderilen hediye çiçeklerin heba edilmesini doğru bulmadığı için uygun bir yere bağışlayacağını belirtti.

Başkanlığı nedeniyle hediye olarak çiçek gönderen herkese teşekkür eden Barakazi, gelen çiçeklerin kendilerini onure ettiğini ifade ederek, “Bu çiçeklerin burada heder olmasını doğru bulmadığımdan, çiçekçi arkadaşların aracılığıyla bunları değerlendirip elde edilecek paranın uygun bir yere bağışlanması gerektiğini düşünüyorum ve bunu da yapacağım” diye konuştu.