Başkan barakazi’den topbaş’a ziyaret
30.04.2014

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 3. defa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Kadir Topbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun İstanbul’da çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu. Başkan Barakazi ve Coşkun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’yu makamında ziyaret etti.

Samimi bir havada geçen ziyarette konuşan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “3. kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçildiniz, hayırlı olsun. Bingöl olarak belediyecilik anlamında sizin engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyor ve desteklerinizi bekliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise, “Ziyaretiniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Bende Başkanıma hayırlı olsun diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. İleriki zamanlarda nasip olursa Bingöl’e gelmeyi düşünüyorum” diye konuştu.