Başkan barakazi’yi duygulandıran ziyaret
10.04.2014

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye hayırlı olsun ziyaretleri ara verilmeden devam ederken, Başkan Barakazi’yi sevindiren ve aynı zamanda duygulandıran bir ziyarette Bingöl Yetiştirme Yurdu’ndaki dönem arkadaşlarından geldi.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Bingöl Belediye Başkanlığı’na seçilen Yücel Barakazi’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’yi Bingöl Yetiştirme Yurdu’ndaki dönem arkadaşları makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Başkan Barakazi’ye yeni görevinde başarılar dileyen arkadaşları, “Yücel beye yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bingöl’e güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Allah utandırmasın.  Başkanımızın yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Barakazi, “Bingöl Yetiştirme Yurdu’ndaki dönem arkadaşlarımın ziyareti beni çok sevindirdi. Nazik ziyaretleri ve temennileri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Eski hatıraların anlatıldığı sohbette Başkan Barakazi ve arkadaşları hatıra fotoğrafı çektirdi.