Başkan vekili dış birimleri denetledi
25.04.2014

Belediye Başkan Vekilli Feyza Başak Koç, Bingöl Belediyesi’ne bağlı dış birimlerde incelemelerde bulundu.

Bingöl Belediye Başkan Vekilli Feyza Başak Koç, Haftalık olarak yapılan Encümen Toplantısına Başkanlık etti. Belediye Encümen üyeleri Ahmet Karagöl ve M. Salih Akbana’nın yanı sıra ilgili birim amirlerinin de hazır bulunduğu encümen toplantısında, birimlerden ve vatandaşlardan gelen talepler gündeme geldi. Toplantı sonrası Belediye Başkan Vekilli Feyza Başak Koç, Belediye Encümen üyeleri Ahmet Karagöl ve M. Salih Akbana ile birlikte Bingöl Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nü ve İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı Halk Ekmek Fabrikası’nda incelemelerde bulundu.  Çalışmalarla ilgili birimler Başkan Vekili Koç’a detaylı bilgi verdi.