BELEDİYE KENDİ ÜRETİMİYLE ŞEHRİ SÜSLÜYOR
23.11.2023

Kendi atölyelerinde daha ucuz maliyetle ürettiği kent mobilyaları ve süs bitkileriyle şehri süsleyen Bingöl Belediyesi, Hastane Caddesi’nde tamamladığı yeni sosyal yaşam alan ile caddeye yeni bir görüntü kazandırdı.

Bingöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, birçok ürünü kendi atölyelerinde daha az maliyetle üreterek, şehre değer katacak sosyal yaşam alanları inşa ediyor.

Yol genişletme, yeni kaldırım ve orta refüj düzenlemelerinin tamamlandığı hastane caddesinde kent mobilyalarıyla inşa edilen dinlenme alanı, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Çalışmaya ilişkin bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürü Volkan Aybek, “Kendi atölyelerimizde ürettiğimiz kent mobilyaları, süs bitkileri, ışıklandırma ve peyzaj ürünleriyle hastane caddesinde yepyeni bir sosyal yaşam alanı inşa edildi. Bu Çalışma, hem caddenin atmosferini değiştirdi, hem de vatandaşlarımıza oturup dinlenebilecekleri bir alan kazandırdı. Bununla birlikte kendi atölyelerimizde süs bitkilerinden, kent mobilyalarına kadar pek çok alanda ürün üretiyoruz. Şehrin birçok noktasında dışa harcama yapmadan, daha az maliyetle üretimler yapıp, şehrimize kalıcı eserler kazandırıyoruz” denildi.