Belediyeden vergi uyarısı
14.04.2022

Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait ikinci taksit ödemelerin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini bildirdi.

Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait ikinci taksit ödemelerin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini bildirdi.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nce yapılan açıklamada, 2020 yılı emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisinin ikinci taksit ödemelerinin, 30 Kasım Pazartesi gününe kadar ödenmesi gerektiği vurgulandı.

Açıklamada, “Emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemelerinde sıkışıklığa meydan verilmemesi için mükelleflerin, vergilerini belirtilen süre içerisinde ve son güne bırakmadan ödemelerini yapmaları gerekmektedir. İkinci taksit ödemelerini geciktirenler ise vergilerini cezalı ödeyeceklerdir. Bu nedenle vatandaşlarımızın emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin ikinci taksit ödeme süresi 30 Kasım 2020 Pazartesi günü sona ereceğinden dolayı bu tarihe kadar ödemelerini yapmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımız, belediyemiz veznelerine gelerek borçlarını kolaylıkla ödeyebilirler” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, www.bingol.bel.tr internet adresine girerek e-belediye üzerinden günün her saatinde kredi kartıyla borç işlemlerini yapabilecekleri belirtildi. Ayrıca belediye akıllı veznelerinden de günün 24 saatinde ödemelerin kolaylıkla yapılacağı kaydedildi.