Bingöl belediyesi tanıtım dergisi çıktı
18.11.2014

Bingöl Belediyesi Tanıtım Dergisi okuyucuları ile buluştu.

Bingöl Belediyesi Tanıtım Dergisi okuyucuları ile buluştu.

Bingöl Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaların kamuoyuna duyurulması ve projelerden halkın haberdar olması adına hazırlanan “Bingöl Belediyesi Tanıtım Dergisi” okuyucuları ile buluştu.

Dergide Bingöl’ün tarihi ve turistlik yerleri tanıtılırken Bingöl merkez Metan Köyü’nde bulunan Gualê Kêna (Kız Gölü) ise ayrıca tanıtıldı.

Bingöl Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve okuyucuları ile buluşan Bingöl Belediyesi Tanıtım Dergisi’nde güncel haberler, belediye çalışmaları ve Bingöl’deki tarihi ve turistik yerler hakkında çeşitli bilgiler yer alıyor.

Konu hakkında bir değerlendirmede bulunan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Şehrimizin ve sahibi olduğumuz tarihi, kültürel değerlerin tanıtılması, gelecek kuşaklara anlatılması amacıyla ve Bingöl Tanıtım Günleri’nde dağıtılmak üzere böyle bir dergiyi çıkartmaya karar verdik. Bingöl Tanıtım Günleri’nde belediye standını ziyaret eden misafirlerimize bu dergimizi hediye ettik” diye konuştu.

Ücretsiz olarak dağıtılan “Bingöl Belediyesi Tanıtım Dergisi”ni vatandaşlar, Bingöl Belediyesi hizmet binasından temin edebilirler.