Bingöl belediyesi’ne yol süpürme aracı hediye edildi
13.08.2014

Bingöl Belediyesi, araç filosuna şehrin önemli ihtiyaçlarından olan hidrostatik vakumlu yol süpürme aracı kazandırdı. Başkan Barakazi, caddelerin bu araçla temizleneceğini söyledi.

İstanbul Bağcılar Belediyesi, Bingöl Belediyesi’ne “Vakumlu Yol Süpürme Aracı” hibe etti. İlk temizlik faaliyetine çıkarılan araç, görenleri şaşırttı. Uzun süredir kamuoyunda dillendirilen bu talebin karşılanmış olması, özellikle çarşı esnafını sevindirdi.

Tüm çaba ve gayretlerin halka daha kaliteli bir hizmet sunmak olduğunu belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi; “Bağcılar Belediyesi tarafından belediyemize Yol Süpürme Aracı hediye edildi. Özellikle çarşı merkezinde üstyapı çalışmalarının bitmesinin ardından yollarımızı bu araçlarla temizleyebileceğiz. Bu araçlardan birkaç tane daha olması durumunda şehrimizin temizliğini daha rahat yapabileceğiz. Bu da bize personel katkısı sağlayacak. Yani süpürgeci olan arkadaşlarımızı, daha farklı alanlarda çalıştırılması imkânını sağlayacak. Bağcılar Belediye Başkanı ve yönetimine çok çok teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

1996 model 34 DAJ 87 Plakalı süpürme kamyonu kasası, 2012 yılında üst ekipmanı 80 bin TL’ye yenilenerek Vakumlu Yol Süpürme Aracı’na dönüştürüldü.