Bintso’dan barakazi’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti
07.04.2014

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO)Başkanı Erkan Çalbay ve Yönetim Kurlu Üyeleri Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Makamda tebrikleri kabul eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’yi, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO)Başkanı Erkan Çalbay ve Yönetim Kurlu Üyeleri, Devlet Su İşleri (DSİ) 94. Şube Müdürü Emrullah Dağdelen ve vatandaşlar ziyaret etti.

Başkan Barakazi’ye yeni görevinde başarılar dileyen BİNTSO Başkanı Erkan Çalbay, “Başkanımızla uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyoruz. Topyekûn kalkınmaya inanıyoruz. Kalkınmanın en önemli iki ayağından biri Ticaret ve Sanayi Odası ve diğeri de Belediye’dir. Beraber uyum içerisinde çalıştığımız zaman Bingöl’ü daha ileri seviyeye getireceğiz inşaallah” dedi.

BİNTSO’dan ve yatırımcılardan ciddi beklentilerinin olduğunu vurgulayan Başkan Barakazi, “Yatırımcıları teşvik ederek istihdamı arttırıcı bir takım önlemler almayı düşünüyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası ile ciddi işler yapacağımıza inanıyorum. Bu işbirliği ile şehirdeki işsizlik sorununa da birlikte katkı sağlayacağımıza inancımız tamdır. Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.