Camiler ve terminal dezenfekte edildi
14.04.2022

Bingöl Belediyesi, 'Koronavirüs tedbirleri’ kapsamında çarşı merkezindeki camiler ile şehirlerarası otobüs terminalini dezenfekte etti.

Bingöl Belediyesi, 'Koronavirüs tedbirleri’ kapsamında çarşı merkezindeki camiler ile şehirlerarası otobüs terminalini dezenfekte etti.

Bingöl Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı özel kıyafet ve ekipmanlı personellerin koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfektasyon çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Daha önce toplu taşıma araçları, yolcu durakları ve belediye hizmet binalarının dezenfekte edildiği anımsatılan açıklamada, şehirlerarası otobüs terminali ile çarşı merkezindeki camilerin dezenfekte edildiği belirtildi.

Açıklamada, “Küresel Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerimizi arttırıyor, çalışmalarımızı programlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Üniversitelerin tatil edilmesiyle birlikte yoğunluğun oluştuğu şehirlerarası otobüs terminali uzman ekiplerimizce titizlikle dezenfekte edildi. İşletmeler, oturaklar, bay bayan mescit ve lavabolar ile toplu alanlar ayrıntılı bir şekilde ilaçlandı. Yine Çarşı merkezinde Hacı Hıdır, Ulu Cami ve Hacılar Camisi ile lavaboları, oturma bankları, demir korkuluklar başta olmak üzere tüm alanlar etraflıca dezenfekte edildi. Camilere yönelik dezenfekte çalışmaları devam edecektir. Parklar ve kamuya açık tüm alanlar program dahilinde dezenfekte edilecektir” denildi.