Emniyet müdürlüğü’nden itfaiyeye ziyaret
02.10.2014

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü personeli, İtfaiye Haftası nedeniyle Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek, itfaiye personelinin haftalarını kutladılar.

Her yıl 25 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında kutlanılan ‘İtfaiye Haftası’ nedeniyle itfaiye personeli ziyaret edildi.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleşen ziyarette, itfaiye personelinin haftaları kutlanıldı.

Yangınsız günler temennisinde bulunulan ziyarette, itfaiye personelinin emniyet personeliyle birçok görevde beraber çalıştığı dile getirildi.

İtfaiye personeli de, emniyet personelini bir nevi meslektaş olarak gördüklerini ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı emniyet personeline teşekkür ettiler.