Kentsel dönüşümde son gün uyarısı
14.04.2022

Bingöl Belediyesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin ilk aşaması olan muvafakatname (izin belgesi) sürecinin 21 Şubat 2020 Cuma günü sona ereceğini bildirdi.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, Kültür Mahallesi’nde uygulanacak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında başlatılan muvafakatname sürecine ilişkin hak sahiplerine uyarıda bulundu.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan’ın yoğun girişimleri sonucu kentsel dönüşüm projesinde önemli bir noktaya gelindiği vurgulanan açıklamada, Şubat ayının ilk haftasında başlatılan muvafakatname sürecinin 21 Şubat Cuma günü saat 17.00’da sona ereceği belirtildi.

Hak sahiplerinin mağduriyet yaşamaması için belirlenen tarihe kadar Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi Kentsel Dönüşüm Ofisi’ne müracaat etmeleri gerektiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Hak sahiplerinin gerekli hassasiyeti göstererek, sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesine yardımcı olmaları beklenmektedir. Muvafakat sürecinin sona ermesiyle hak sahiplerine ilişkin evraklar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderilecektir. Bu süreçte herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmak istemeyen hak sahiplerimizi muvafakatname evraklarını imzalamaya davet ediyoruz.”