Muhtaç aileler yararına kermes düzenlenecek
18.12.2019

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan’ın eşi Nurten Arıkan öncülüğünde yardıma muhtaç aileler yararına kermes düzenlenecek.

‘Muhtaca yardım eli ol’ sloganıyla sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum müdürlerinin eşlerinin desteğiyle düzenlenecek kermesten elde edilecek gelir, yardıma muhtaç ailelere ulaştırılacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “19 Aralık Perşembe günü Dörtyol Parkı aile çay bahçesinde saat 12.00 ile 17.00 arasında düzenlenecek kermesten elde edilecek gelir, ilimizin çeşitli mahallelerinde ikamet eden ve maddi ve manevi yardıma ihtiyacı olan ailelere ulaştırılacaktır.

Zengin ile fakir arasında gönül köprüsü kurma, vatandaşlarımız arasındaki birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirme gayesiyle düzenlenecek kermese tüm halkımız davetlidir. Şimdiden kermese her türlü katkıda bulunan hayırseverlerin ve kermese iştirak edecek hayırsever Bingöl halkına teşekkür ederiz” denildi.