Reglaj çalışmaları devam ediyor
26.11.2014

Bingöl Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından üstyapı çalışmalarında eksik kalan bazı mahallelerde, reglaj çalışmalarına devam ediyor.

Bingöl Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından üstyapı çalışmalarında eksik kalan bazı mahallelerde, reglaj çalışmalarına devam ediyor.

Bingöl Belediyesi tarafından yapılan üstyapı çalışmaları sonrası başlatılan bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Şehir merkezindeki üstyapının eksik kalan bazı kısımlarında cadde ve sokaklarda reglaj ve kumlama çalışması yapılıyor. Reglaj çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Üstyapı’nın eksik kalan bazı yerlerinde reglaj ve kumlama çalışması yaptıklarını belirterek, “Şehrimizin güzelleşmesi için elimizden gelen çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz. Üstyapı çalışmalarında önemli bir mesafe kat ettik. Birçok mahalle ve sokak ilk kez kaldırım ve yol gördü. Her şey daha güzel bir Bingöl için. Kentte yapılmayan yolumuz kalmayacak. Eksiklerimizi gelecek yıl inşallah bitireceğiz. Üstyapı’nın eksik kalan bazı yerlerinde yol bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Mirzan Mahallesi, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi, Simani Mahallesi ve Yeni Mahalle’de yollara reglaj çalışması yapılıyor. Önümüzdeki yıl üstyapının kalan kısımlarını tamamlayacağız” diye konuştu.