ŞAİR EŞREF CADDESİ DEĞİŞİYOR
21.11.2023

Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesine bağlantı sağlayan Şair Eşref Caddesi’nde yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarına start verdi. Bakan Arıkan; “Hemşehrilerimizi, kaliteli ve güvenli ulaşım ağlarına kavuşturmak, şehrimizin çehresini değiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz”

Bingöl Belediyesi, çarşı merkezi başta olmak üzedre şehiriçi ulaşım ağlarında başlattığı yol genişletme ve asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Kültür Mahallesi’ne bağlantı sağlayan Şair Eşref Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları başladı.

Başkan Arıkan çalışmaları takip etti

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, beraberinde AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte çalışmaları yerinde takip etti.

Burada açıklamada bulunan Başkan Arıkan, kentin en büyük mahallesi olan Kültür Mahallesi’ne bağlantı sağlayan Şair Eşref Caddesi girişi ile Kurtuluş Caddesi üzerindeki kavşağı düzenleyeceklerini söyledi.

Çalışma kapsamında yol genişletme, kaldırım, BSK asfalt ve kavşak düzenleme çalışmalarının yapılacağını ifade eden Başkan Arıkan, şunları söyledi: “İnşallah buradaki duvar yıkımı ve hafriyat kaldırma işlemleri bittikten sonra BSK asfalt ve yeni kaldırımla yolumuzu genişleteceğiz. Yine bu bölgemizdeki kavşağımızı da düzenleyerek yepyeni bir görünüme kavuşturacağız. Özellikle Kültür Mahallemizin girişi ve bu bölgeden çarşı merkezlerine girişlerde araç ve yaya için büyük bir rahatlık sağlayacağını düşünüyorum. Memleketimiz için vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu çalışmanın yürütülmesinde bizlere yardımcı olan 49. Piyade Tugay Komutanlığı ve Askerlik Şubesi Başkanımıza teşekkür ediyorum.”