Son encümen toplantısı yapıldı
27.03.2019

Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 5 yıllık görev sürecindeki son encümen toplantısını gerçekleştirerek, üyelerle vedalaştı.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 5 yıllık görev sürecindeki son encümen toplantısını gerçekleştirerek, üyelerle vedalaştı.

Başkan Barakazi, 5 yıllık görev sürecinin dolmasına sayılı günler kala, son encümen toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda kısa bir konuşma yapan Barakazi, “5 yıllık görev sürecimizde hem meclis üyelerimizle hem de encümen üyelerimizle bu şehre hizmet ettik. Birim müdürlerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla uyum içerisinde olarak bu kentte yakışır hizmetlere imza attık. Hamdolsun ki 5 yıllık süreçte pişmanlık gerektirecek hiçbir kararın altına imza atmadık, hiçbir yatırımı hayata geçirmedik. Bu süreçte ilimize kazandırdığımız yatırım tutarı 194 Milyon TL. Devam eden projelerimizle birlikte ilimize kazandırdığımız yatırım tutarı 750 Milyon TL’yi aşıyor. Tüm bu hizmetleri el birliğiyle gerçekleştirdik. Meclis üyeleri ve siz değerli encümen üyelerimizle hizmet odaklı, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla hareket ederek ilimize, insanımıza yakışır hizmetlere imza attık. Tüm hizmet ve projelerde hepimizin ortak emeği var. Görev sürecimiz boyunca hayata geçirilen tüm projelerdeki emeğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hizmetin birer ferdi olan bizler, doğrudan görev ve sorumluluklar olmasa da farklı platformlarda ilimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediye meclis üyelerimize, encümen üyelerimize, müdür müdürlerimize, tüm çalışanlarımıza ve hizmetlerimizi yürütmemizde bizlere yardımcı olan tüm vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza, STK temsilcilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Barakazi’ye teşekkür eden encümen üyeleri ise, “Sayın Başkanımız Yücel Barakazi başkanlığında 5 yıl boyunca ilimize hizmet etme şerefine nail olduk. Çok şükür bu süreçte ilimize hizmet etme konusunda elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Sayın Başkanımızın öncülüğünde ilimize hizmet etmekten gurur duyduk. 5 yıl boyunca ilimize hizmet etmede bizlere öncülük eden Başkanımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.