Taştekin ve tuğ’dan başkan barakazi’ye ziyaret
03.04.2014

Bingöl İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin ve Bingöl eski Belediye Başkanı Bedri Tuğ, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Taştekin, Yeni başkanın görevinde başarılar dileyerek, “Ülkemize ve milletimize güzel ve hayırlı hizmetleri Cenab-ı Allah nasip etsin. Şehrin huzur ve güveni için yerel yöneticilerimizle kolluk kuvvetlerinin dostluğu güzel bir hizmet oluşturması için olmazsa olmazdır. Bizler her zaman belediyemiz ile en güzel hizmeti üretmek için hazırız. İnşallah birlikte hayırlı ve güzel hizmet ederiz” dedi.

Seçim döneminde Emniyet Müdürlüğü’nün özverili çalıştığının altını çizen Başkan Barakazi, “4 aylık bir seçim kampanyası yürütüldü. Seçimler çekişme dönemleridir. Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü de geçmiş tecrübelerinden dolayı ciddi önlemler aldı. Allah’a şükür seçimler sakin bir ortamda geçti. Sükunetin temel kaynağı da Emniyet Müdürlüğümüz olmuştur.  Özellikle Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Bingöl’e geldiği dönemde çok ciddi bir performans gösterdiler. Başbakanımız geldiği zaman hiçbir problemin yaşanmaması bizim içim mutluluk verici bir durumdur. Emniyet Müdürlüğümüze müteşekkiriz, Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

Tuğ’dan hayırlı olsun ziyareti

Bingöl eski Belediye Başkanı Bedri Tuğ ve beraberindeki heyet, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’yi makamında ziyaret etti. Tuğ, Başkan Barakazi’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Barakazi, ziyaretten dolayı misafirlerine teşekkür etti.