TOKİ HAK SAHİPLERİ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU
10.12.2023

11 Aralık 2023 Pazartesi günü banka sözleşmeleri ilan edilecek. Hak sahipleri, 13 Aralik 2023 Çarşamba günü itibariyle liste sıralaması ve tarihler baz alınarak hak sahiplerine konutlar teslim alabilecek.

Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde hak sahiplerine ait konutların teslimat sürecinin başlatıldığını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Bin 147 konut ve 190 işyerinin yer aldığı proje kapsamında 11 Aralik 2023 Pazartesi günü TOKİ Emlak Yönetimi tarafından banka sözleşmelerinin ilan edileceği ifade edildi.

Açıklamada, "13 Aralik 2023 Çarşamba günü itibariyle liste sıralaması ve tarihler baz alınarak hak sahiplerine konutlar teslim edilecektir. Emlak Yönetimi tarafından yapılacak ilanda belirtilen evrakları ve sözleşmeleri tamamlayarak, listedeki tarih ve sıralamanıza göre anahtarlarınızı TOKİ Konut alanında bulunan Emlak Yönetimi Ofisinden teslim alabilirsiniz.

osyayı görüntüleyemiyorsanız buradan indirebilirsiniz.

Dosyayı görüntüleyemiyorsanız buradan indirebilirsiniz.