Tüm sorunlar çözüme kavuşturulacak
18.10.2019

Simani Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Arıkan, “Yaşam sürdükçe ihtiyaçlar doğacaktır, bizler de tüm ihtiyaçları karşılamak, mevcut sorunlarımızı çözüme kavuşturmak için çalışacağız.”

Simani Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Arıkan, “Yaşam sürdükçe ihtiyaçlar doğacaktır, bizler de tüm ihtiyaçları karşılamak, mevcut sorunlarımızı çözüme kavuşturmak için çalışacağız.”

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Başkan Yardımcıları Ahmet Altunhan, Yaşar Demir ve birim müdürleriyle birlikte Simani Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler dileyen Başkan Arıkan, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle Muhtarı Tahsin Çeçen ve mahallelinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Arıkan, dile getirilen tüm sorunların bir bir çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Daha sonra Muhtar Çeçen ve vatandaşlarla birlikte mahallede incelemelerde bulunan Başkan Arıkan, ihtiyaç duyulan tüm hizmetlerin programlı bir şekilde hayata geçireceğini söyledi.

Başkan Arıkan, “Bütün mahallelerimizde progamlı bir şekilde çalışma yürüterek, hem sorunlarımızı çözeceğiz hem de vatandaşlarımızla gönül köprüleri kuracağız. Tüm muhtarlarımızla sürekli irtibat halinde olarak, ortak akıl şiarıyla belediye hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Tüm mahalle ve bölgelerimize eşit mesafede olarak, şeffaf ve adil bir şekilde çalışacağız” dedi.

Üstyapı ve altyapı çalışmalarının başladığını da vurgulayan Başkan Arıkan, şunları söyledi: “Bu kapsamda Simani Mahallemizin de ihtiyaç duyduğu hizmetler hayata geçirilecek, kısa, orta ve uzun vadeli programlarla tüm sorunları çözüme kavuşturulacaktır.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, “Başkanımızı bizleri ziyaret etmesi ve mahallemizin sorunlarını yerinde incelemesi memnuniyet vericidir. Bu ziyaretle mahalle sorunlarımızı ve ihtiyaç duyduğumuz hizmetleri bizzat iletme fırsatı bulduk. Azim ve büyük bir özveriyle çalışan başkanımız ve ekibinin başarıya ulaşacağından, ilimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri bir bir hayata geçireceğinden eminiz. Kendisine ve ekibine güveniyor, yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.