Tümsiad’dan başkan barakazi’ye hayırlı olsun ziyareti
04.04.2014

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu ve Yönetim Kurlu Üyeleri Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu ve Yönetim Kurlu Üyeleri Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Başkan Yardımcıları Cihan Uzunyayla, yönetim kurulu üyeleri Halim Canlı, Yakup Karagöz, Ahmet Çapak, Cahit Dündar, İbrahim Burak Bektaş ve İl Genel Sekreteri Ergin Günerigök, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Seçim sonuçlarıyla halkın Yücel Barakazi’yi Belediye Başkanı seçtiğini söyleyen TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı Alimoğlu, söylenebilecek pek fazla bir şeyin olmadığını ifade ederek, “Çünkü halk söylenmesi gereken şeyleri ziyadesiyle söyledi. İradenin sandığa yansıması çok güzel bir olay. Bu bir yandan sevindirirken sizinde sorumluluğunuzu bir nebze olsun arttırıyor. Bugünden sonra AK Parti veya diğer bir partiden bahsetmenin bir anlamı yok. Bu sonuç bize şunu gösteriyor ki, bütün Bingöl halkı sizi kucakladı ve size teveccüh gösterdi. Bu Başkanımız adına çok sevindirici bir olay. Sizin adınıza çok sevindim. İnşaallah bizi, sizi de Bingöl’deki insanların ideolojileri ne olursa olsun ya da seçimdeki tercihleri ne olursa olsun sizin için artık bir önem arz etmemesi gerekiyor. Ben Başkanımızın da vatandaşları partili olarak değil, Bingöllü olarak kucaklayacağına olan inancım tamdır.  Bingöl’de size bu mesajı verdi. Açıkçası sizinde bu görevi en güzel şekilde yapacağınızı düşünüyorum. Bingöl, belediyecilik anlamında özellikle altyapı ve üstyapının eksiklikleri ile beraber tamamlanması konusunda çok büyük önem arz ediyor. İnşaallah Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz’ın yardımıyla da sizlerin bu işlerin üstesinden geleceğini düşünüyoruz. Bizler de Başkanımızın başarılı olacağını düşünüyoruz. TÜMSİAD olarak bizler, bütün gücümüzle elimizden geldiğince, imkanlarımız doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız. İş adamları olarak düşündüğümüz bazı yatırımlar var. İnşaallah onlarında fizibilite çalışmaları biter. Bingöl için uygun bir sonuç çıkarsa sizlerin başkanlığı döneminde Bakan beyin yardımlarıyla da Bingöl’ün kalkınmasında, gelişiminde inşaalah bizlerde katkı sağlarız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum, hayırlı olsun” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Barakazi, “Bingöl’de hem fikri açıdan hem bölgeler açısından herkesin oyunu aldık. Her bölgeden ve kesimlerden destek aldık. Bize hizmet etmemek için bir gerekçe bırakmadılar. Halk bize desteği verdi, ‘Hizmet edin’ dediler. İnşaallah bizler de buna layık oluruz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Barakazi’ye gün içerisinde Hak İş Bingöl İl Temsilcisi Abdulmecit Akdemir, İl Afet ve Acil Durum Müdürü M. Emin Boğatekin ve Şube Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve Şube Müdürleri ile vatandaşlar hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.