Üstyapı çalışmaları başladı
10.10.2019

Bingöl Belediyesi, ihale sürecini tamamladığı üstyapı çalışmalarına start verdi.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, üstyapı hizmetleri kapsamında 134 bin metrekare asfalt, 75 bin kilometre kilitli parke taşı ve 15 kilometre kaldırım çalışmasının programa alındığı belirtildi.

Doğalgaz, Telekom ve elektrik hizmetlerinden dolayı tahrip edilen yolların onarılacağı, asfalt ve kaldırım onarım çalışmaları yapılacağı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Yakın zamanda ihale süreci tamamlanan üstyapı ve altyapı çalışmalarına start verildi. Bu kapsamda Kültür Mahallesi’nde asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlandı. İnalı, Yeşilyurt, Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Gündoğdu, Bahçelievler ve İnönü mahalleleri başta olmak üzere ilimizin muhtelif bölgelerinde çalışmalar yürütülecektir.”