Üstyapı çalışmaları devam ediyor
23.10.2014

Bingöl Belediyesi’nce yürütülen üstyapı çalışmaları, şehrin muhtelif bölgelerinde 2 finisher aracı, 16 ekip ve 250 personelle devam ediyor.

Bingöl Belediyesi’nce yürütülen üstyapı çalışmaları, şehrin muhtelif bölgelerinde 2 finisher aracı, 16 ekip ve 250 personelle devam ediyor.

Bingöl Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen asfalt, kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları, Aşağı Çarşı, Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Gündoğdu, Yeşilyurt, Kaleönü, Yenimahalle ve Mirzan mahallelerinde sürdürüyor. BAŞKAN BARAKAZ: “2. KAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 2. kat asfalt çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

250 kilometre uzunluğunda olan şehir içi yol ağının bitümlü sıcak karışım asfalt malzemesi ve kilitli parke taşı ile yenileceğini belirten Barakazi: “Hamdolsun 2. kat asfalt çalışmalarımızda önemli bir mesafe kaydettik. Şehir merkezinde Kültür, Genç ve Hastane Caddeleri ile Recep Tayyip Erdoğan, Kültür, İnalı, Karşıyaka ve Saray mahallerinde 2. kat asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Asfalt ekiplerimiz  şehir merkezinde Cumhuriyet, Fuzuli ve Hürriyet Caddelerinde  çalışmalarına devam edecek” dedi.

“YILSONUNA KADAR BÜYÜK ORANDA BİTECEK”

Yılsonuna kadar üstyapı çalışmalarının büyük bir kısmının bitirileceğini ifade eden Başkan Barakazi: “Kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizdeki yol ve kaldırımları kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Ana güzergâh yollar BSK asfalt ile kaplanıyor. Üstyapının devam ettiği mahallelerimizde birçok sokak ve caddede toprak işleri, reglaj, bordür işleri, kaldırım dolguları, 8’lik ve 6’lık parke döşeme işlemleri devam ediyor” ifadelerine yer verdi.   Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Başkan Barakazi: “Üstyapı çalışmaları ile birlikte kaldırımsız mahallemiz kalmayacak. Şehrimiz her geçen gün değişmekte, güzelleşmekte ve ilerlemektedir. Amacımız daha modern, güzel ve yaşanılır bir Bingöl için çalışmaktır. Çalışmalarımız esnasında vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Sabır ve anlayışları için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.