Yol çizgileri çizildi
11.11.2014

Bingöl Belediyesi tarafından üstyapı çalışmaları kapsamında yapılan asfalt yola çizgi çekildi. Yol çizgileri çizilen yollar, yepyeni bir görünüme kavuştu

Bingöl’de üstyapı çalışmaları üstyapı çalışmaları kapsamında yapılan asfalt yola çizgi çekildi.

Trafik akışında güvenliği sağlayan en önemli unsurlardan biri olan yol çizgileri, üstyapı kapsamında yapılan asfalt yollar, çizgi çekme aracı ile çizildi.

Cadde ve sokaklarda yaya geçidi, araç park yeri gibi alanları belirleyen çizgiler, ‘yol çizgi çizme aracı’ ile çizildi.

Konu hakkında açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “2. Kat asfalt çalışmalarımızı tamamlamıştık. Yapılan asfaltın üzerine trafik akışını da düzenleyen ve sürücülerin rahat etmesi sağlayan önemli unsurlardan biri olan yol çizgilerini üstyapı çalışmaları kapsamında çizdik. Yol çizgileri çizilen yollarımız yepyeni bir görünüme kavuştu” diye konuştu.