TEKNİK EKİP ADANADEMİRSPOR’DA EĞİTİME ALINDI
02.08.2022

Bingöl Belediyesi, Türkiye geneli yürütülen “Haydi Çocuklar Futbola” Projesi kapsamında teknik ekibini eğitim için Adanademirspor’da gönderdi. Ekip, eğitim sürecinin ardından projenin Bingöl ayağını koordine ederek genç yetenekleri keşfedip yetiştirecek.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), Türkiye’de 2020-2024 yılları arasında 81 ilde 129 bin 600 öğrencinin futbol oynamasına imkân sağlayacak UEFA Grow projesi kapsamında altyapı teknik ekibinin projeye dair eğitim alması için Adanademirspor’a gönderildiği belirtildi.

UEFA’nın futbolu yaygınlaştırma ve her kesimin futbol oynamasını amaçlayan UEFA Grow Projesi ile Bingöl’de tüm Orta Okul öğrencileri ve 12,13 alt yaş guruplarına yönelik faaliyetlerin yürütüleceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Başkanımız Sayın Erdal Arıkan’ın daveti üzerine Bingöl’e gelen Adanademirspor Akademi Direktörü Özgür Zengin ile projenin eğitim ayağına dair bilgiler değerlendirildi. Proje koordinatörü ve proje teknik ekibi 5 günlük eğitim için Süper Lig ekibi Adanademirspor altyapı tesislerinde Özgür Zengin tarafından eğitime alındı.Proje konusu, takvimi ve faaliyet süreciyle ilgili tüm müfredat, Süper Lig Ekibi Adanademirspor Altyapı Direktörü Özgür Zengin direktörlüğünde yürütülecektir. Proje’nin takvimi ve içeriğiyle ilgili detaylar eğitim sürecinin ardından kamuoyuyla paylaşılacaktır.”